maandag 27 april 2009

Wat een weer

Zo onvoorspelbaar als het weer is, zo voorspelbaar is mijn humeur in combinatie met het weer. Verrassend genoeg heb ik het afgelopen weekend dan ook goede zin gehad :-)

Wat is er nu lekkerder dan in het zonnetje op het dakterras van de McDonald's in Maastricht te genieten van het mooie weer? 

Op het dakterras van de McDonald's maak je nog eens wat mee. No offence tegen de medewerkers van de grote gele M, maar ik kan er wel goed om lachen. Vuilniszakken die moeten worden vervangen, maar waarbij de zak niet blijkt open te gaan, omdat ze de zak op de kop houden. Een manager die op zoek is naar een roze handtas met luiers, die duidelijk zichtbaar ligt, maar echt niet gevonden kan worden. En dan is er nog de gezelligheid van rondrennende schreeuwende kinderen die er om vragen van het dakterras af te vallen.

Je doet alsof je alle tijd hebt en geniet van alles wat er om je heen gebeurt en dat allemaal onder het genot van ranzig eten in de lekkere zon. Ondertussen vertel je gezellig met vrienden die precies dezelfde gedachte hebben en geniet je van het begin van je meivakantie. Kon ik maar voor altijd onder die parasol blijven zitten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten